Hjem | Logg inn | Registrer deg og last opp CV | Registrer bedrift/utlysning | Om oss

Enklere for deg å finne det du leter etter.


Gode verktøy, effektive løsninger og smarte moduler


300 000 unike jobbsøkende i året - Tusenvis av Cver opplastet hvert år - 400 000 søkbare utlysninger i året

FINN RIKTIG PERSON


FOR AT DU SKAL FINNE DE DU LETER ETTER MER EFFEKTIVT

Dittarbeid.no er en rekrutteringsportal som hjelper deg og finne de du leter etter på en enkel og effektiv måte. Vi har laget en del verktøy som skal gjør det enklere for deg som bedrift eller rekrutteringsselskap å finne folk om du eller dine klienter trenger. Det som er viktigst for oss er at dere er fornøyd og at dere finner akkurat de dere leter etter!

REKRUTTERINGSVERKTØY


SMARTE MODULER FOR SMARTE BEDRIFTER

Vi har laget moduler for deg som ønsker å enkelt finne kandidater til din bedrift. Våre moduler som kandidatlister og kandidatoppdrag er lagd for en hensikt, det er å finne den perfekte kandidaten å gjøre jobben så enkel som mulig for deg selv. På våre sider vil du finne det du trenger for å rekruttere til både store og mellomsstore bedrifter.

OVERSIKTLIG OG ENKELT


SPAR TID OG PENGER PÅ GODE LØSNINGER

Å ha oversikten på kandidater og på hva som er viktig i en rekrutteringsprosess er noe vi setter høyt. Derfor har vi lagd tjenesten med dette i baktankene. Hos oss skal du føle at det er orden på det du bestiller og søker opp. Filtreringer og oversiktlige moduler skaper trygghet, sparer tid og ikke minst så sparer du penger.