Bemanning og sysselsetting

Personvern i Dittarbeid.no

I dittarbeid tar vi personvern på alvor. Det handler om vår respekt for deg som bruker og din tillit til oss som selskap. På denne siden kan du lese om våre prinsipper for personvern, om dine rettigheter som bruker og om hvorfor vi samler personopplysninger.

Våre prinsipper for personvern

  • Vi skal behandle personopplysninger på en lovlig, rettferdig og åpen måte.
  • Vi skal kun hente inn personopplysninger som er relevante for våre brukeres brukerforhold hos oss.
  • Vi henter ikke inn mer personopplysninger enn nødvendig.
  • Personopplysninger som vi har hentet inn skal være oppdaterte og korrekte.
  • Personopplysninger som vi har hentet inn skal slettes når det ikke lenger er behov for dem.
  • Personopplysninger som vi har hentet inn skal behandles konfidensielt.
  • Våre brukere har rett til å få innsyn i personopplysninger knyttet til sitt brukerforhold. De skal kunne få en kopi av disse, og kan velge å slette dem fra våre systemer. Send en mail til kundeservice@dittarbeid.no og dette vil bli gjort så fort som mulig.

Hva er mine rettigheter?

Rett til innsyn og rett til dataportabilitet

Du har rett til å få informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler og hvordan vi behandler dem. 

Rett til korrigering og sletting

Du kan kreve at vi retter opplysninger om deg hvis de er mangelfulle. Du kan også kreve å få slettet brukerprofilen din. I så fall vil vi ikke kunne sende deg varslinger eller levere tilleggstjenester til deg.

Rett til begrensning

Du har rett til å be om en begrensning av behandlingen av personopplysninger, for eksempel dersom du mener behandlingen er ikke følger gjeldende lover og regler, eller at opplysningene er feil. 

Rett til å trekke tilbake samtykke

Det enkelt å trekke tilbake et samtykke du har gitt til behandling av dine personopplysninger. 

Rett til innsigelse 

Du har rett å protestere på vår behandling av dine opplysninger. For eksempel kan du be om at en sak som behandles automatisert i våre brukersystemer, blir behandlet manuelt. 

Hva brukes personopplysningene til?

Personopplysningene brukes hovedsakelig til å tilby god brukerservice og jobbtilbud.

Vi bruker også opplysningene til å forbedre tjenestene våre, slik at du skal få en best mulig opplevelse hos oss.

Nedenfor følger en liste av forskjellige behandlingsaktiviteter, og hvilke opplysninger vi samler inn for hver enkel aktivitet:

 

Administrasjon av din brukerprofil

Dette er nødvendig for å kunne oppfylle vår avtale med deg om bruk av brukerprofil. 

Her benytter vi følgende opplysninger om deg:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-postadresse
  • Postadresse
  • CV dokument

 

Håndtering av brukerhenvendelser

Vi må behandle dine personopplysninger for å kunne svare på henvendelser fra deg som bruker via sosiale medier, e-post, webskjema, brev, chat og telefon, for eksempel om bestillinger, endringer, klager, tilbakemeldinger og refusjonssaker. Dette er nødvendig for å oppfylle vår avtale med deg.

Her benytter vi følgende opplysninger om deg:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-postadresse
  • Postadresse
  • CV dokument

Forbedring og feilsøking

Vi jobber hele tiden med å forbedre våre digitale løsninger. Dette innebærer blant annet feilsøking og feilretting. Dersom du tar kontakt med oss for å melde inn en feil eller komme med forbedringsønsker, kan vi hente inn dine kontaktopplysninger, samt informasjon om din bruk av vår app. Denne behandlingen er nødvendig for å oppfylle vår avtale med deg. 

Her benytter vi følgende opplysninger om deg:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-postadresse
  • brukernummer
  • CV dokument

 

Hvor lenge lagres personopplysningene?
Vi lagrer ikke dine personopplysninger lenger enn nødvendig.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler? 
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse (cookies).

Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig for våre tjenester er:

Dittarbeid.no
Hasle, Oslo
org nr: 991203966 

 

Ved henvendelser angående vår behandling av personopplysninger kan du kontakte vårt brukersenter på brukersenter@dittarbeid.no

Vi følger Personopplysningsloven

Du har også rett til å klage på vår behandling av personopplysninger til Datatilsynet.


Les mer hos Datatilsynet eller send epost til postkasse@datatilsynet.no

 Spørsmål rundt retningslinjer?
Send en mail til retningslinjer@dittarbeid.no
Dittarbeid.no
Hasle, Oslo
org nr: 991203966
Kontakt oss